Stivuitoare "Buget"

“Un stivuitor pentru fiecare”

Sub aceasta deviza venim in intampinarea clientilor nostri care dispun de un buget limitat si care totusi doresc un stivuitor nou, cu garantie. Pentru acestia, am initiat parteneriate cu producatori care pot furniza stivuitoare robuste, fiabile, echipate cu motoare de la producatori consacrati: Nissan, Mitsubishi, Yanmar, Perkins, etc. Aceste utilaje intrunesc toate cerintele de siguranta in exploatare si protectia mediului, conform normelor din piata Europeana si Romaneasca.

Aceasta gama de utilaje cuprinde si echipamente pentru depozit, in configuratii standard sau pentru aplicatii speciale: laboratoare, tipografii, abatoare etc.  

Toate aceste utilaje sunt echipate cu elemente tehnologice simple care sunt usor de intretinut, permitandu-va sa mentineti costurile de mentenanta la un nivel minim.

Stivuitoarele "Buget" oferite de Coremo Servicii se pliaza pe orice aplicatie, de la cele mai usoare si pana la utilizari intense. Aceasta clasa de stivuitoare poate fi utila si la startul unei activitati de afaceri, cand bugetul dumneavoastra trebuie alocat cu atentie pentru diverse investitii.

 

Marcile pe care le reprezentam pe piata locala sunt:

Puteti accesa situl producatorului AICI.


  Puteti accesa situl producatorului AICI.


Puteti accesa situl producatorului AICI.


Pentru consiliere si ofertare va rugam sa ne scrieti la:


 

Despre Noi

Coremo Servicii este importator al gamei complete de motostivuitoare, electrostivuitoare si echipamente pentru depozit Hyundai

Termeni si conditii

Contact

  • Location Sos. Chitilei, nr. 90, Sector 1, Bucuresti, Cod Postal 012384
  • Phone (+4) 021 66 75 437
  • FAX (+4) 021 66 75 447
  • Email office@coremo.ro