HYUNDAI

De la cea mai mica transpaleta pana la utilaje grele pentru porturi si uzine, stivuitoarele Hyundai nu vor dezamagi niciun utilizator. Incercati utilajele noastre si veti vedea cat de facila este manevrarea sarcinilor.

Un operator caruia ii place ceea ce face la lucru va avea o performanta mai buna. De aceea noi la Hyundai Heavy Industries facem tot ce ne sta in putinta ca sa realizam acest deziderat. Astfel am imbinat preferintele operatorilor cu precizia si cu performanta de durata pentru a obtine utilaje de inalta calitate.

Produsele Hyundai fac timpul sa zboare si aduc satisfactie celor ce le opereaza.

In completarea gamei initiale de stivuitoare, Hyundai a lansat seria de echipamente de manipulare pentru depozite. Astfel, puteti beneficia de calitatea produselor Hyundai si pentru aplicatiile necesare in depozitul dumneavoastra, incepand cu transpaletele electrice cu si fara catarg, pana la stivuitoarele cu catarg retractabil de mare inaltime sau electrocarele pentru transport si tractare.

Puteti accesa situl Hyundai AICI.

 

Despre Noi

Coremo Servicii este importator al gamei complete de motostivuitoare, electrostivuitoare si echipamente pentru depozit Hyundai

Termeni si conditii

Contact

  • Location Sos. Chitilei, nr. 90, Sector 1, Bucuresti, Cod Postal 012384
  • Phone (+4) 021 66 75 437
  • FAX (+4) 021 66 75 447
  • Email office@coremo.ro