PEGASOLIFT

Construite pentru a opera in diverse aplicatii de logistica sau depozitare, echipamentele Pegasolift sunt performante, sigure si economice. Aceste echipamente respecta toate standardele de siguranta europene - 2006/42/CE, 2006/95/CE si 2004/108/CE.

Transpalete electrice cu si fara catarg pot manevra paleti standard sau speciali pana la 5 sau chiar 6 metri inaltime. Aceasta serie contine si echipamente capabile sa transporte paleti in tandem, suprapusi sau pe furci prelungite.

Preparatoarele de comenzi din seria OP au capacitati de pana la 500 Kg si se pliaza perfect in spatiile care au coridoare de acces inguste.

Gama de produse este completata de sistemul de remorci pentru marfa “Tugger Train”, care sunt foarte utile in aplicatiile cu volume mari de transportat la orizontala. Sistemul rapid de incarcare a carucioarelor (optional) va creste o data in plus productivitatea angajatilor dumneavoastra. Acest sistem este perfect compatibil cu electrocarele Hyundai. Vizionati filmul demonstrativ la: https://www.youtube.com/watch?v=oCmL7BOVHw8

Puteti accesa situl producatorului AICI.


 


Pentru consiliere si ofertare va rugam sa ne contactati la:


 

Despre Noi

Coremo Servicii este importator al gamei complete de motostivuitoare, electrostivuitoare si echipamente pentru depozit Hyundai

Termeni si conditii

Contact

  • Location Sos. Chitilei, nr. 90, Sector 1, Bucuresti, Cod Postal 012384
  • Phone (+4) 021 66 75 437
  • FAX (+4) 021 66 75 447
  • Email office@coremo.ro