Mentenanta Planificata

Buna functionare a stivuitorului dumneavoastra merge mana in mana cu executarea riguroasa a reviziilor planificate, conform recomandarilor de la Producator. Astfel, utilajul si oamenii dumneavoastra vor fi tot timpul in siguranta.

Coremo Servicii va ofera posibilitatea contractarii de servicii de Intretinere si Reparatii pentru stivuitoare si echipamente pentru depozit, indiferent de provenienta acestora.

Pentru utilajele noi furnizate de societatea noastra acest tip de contract este obligatoriu, intrucat sustine conditiile de Garantie oferite. In plus, conform legii, toti utilizatorii de echipamente de ridicat si stivuit marfa sunt obligati sa aiba un contract de service cu o firma autorizata.

Activitatile de mentenanta sunt sustinute de inginerii si tehnicienii nostri scolarizati de catre Producatori; echipele noastre au in dotare ateliere mobile complet echipate pentru orice tip de activitate.

Unul din obiectivele noastre este sa realizam interventii la sediul clientului nostru in interval de 8-48 ore, in functie de momentul notificarii primite.

 

Coremo Servicii detine certificat ISCIR care autorizeaza prestarea de “Intretinere si Revizii pentru Stivuitoare autopropulsate” ⇒ CERTIFICAT

 

Pentru consiliere si ofertare va rugam sa ne contactati la:


 

Despre Noi

Coremo Servicii este importator al gamei complete de motostivuitoare, electrostivuitoare si echipamente pentru depozit Hyundai

Termeni si conditii

Contact

  • Location Sos. Chitilei, nr. 90, Sector 1, Bucuresti, Cod Postal 012384
  • Phone (+4) 021 66 75 437
  • FAX (+4) 021 66 75 447
  • Email office@coremo.ro