Noua gama de echipamente pentru depozit Hyundai

Septembrie 2016

Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE) a lansat o noua gama de Echipamente pentru Depozit la IMHX / Birmingham – unul din cele mai mari evenimente de Logisitica din Europa. Aceasta gama cuprinde transpalete manuale, transpalete electrice cu sau fara operator la bord precum si noile echipamente tip reach truck din seria BRJ-9. 

 

Atat de usor…

Toate modelele din gama pentru depozit au manevrabilitate excelenta. Fiind proiectate cu sasiuri scurte, benficiaza de raza de bracare mica si sunt usor de operat in cele mai aglomerate spatii. Functia “Turtle” permite o manevrare precisa in zonele stramte, iar operatorul poate lucra cu timona in pozitie verticala pentru a beneficia de configuratia compacta a echipamentului.

 

 

 

 

 

 

 

Durabilitatea este esentiala

Hyundai foloseste componente de cea mai buna calitate la noile echipamente, care devin astfel mai durabile si demne de toata increderea. Toate modelel au furci sudate pentru un plus de durabilitate si forta.

Siguranta inainte de toate

O prioritate majora pentru noua gama de echipamente este Siguranta in Operare. Acestea dispun de sistem tip “anti-roll back”, frane regenerative si sistem inteligent de controla al vitezei – care va incetini deplasarea atunci cand echipamentul vireaza. Viteza este redusa de asemenea si in timpul coborarii unei rampe pentru a creste siguranta operatorilor si a personalului din preajma.

Modelele 20EPR si 15ESR sunt echipate cu platforma rabatabila pentru operator, foarte utila atunci cand exista distante mari de deplasare. Aceasta platforma suspendata garanteaza o pozitie confortabila si sigura pentru operator si este eficace chiar si atunci cand echipamentul se deplaseaza pe suprafete neuniforme.

Focus pe productivitate

Toate modele nou lansate sunt dotate ca standard cu sistem de schimbare prin lateral a bateriei de tractiune. Astfel, pentru activitati de lucru in mai multe schimburi, sunt necesare doar cateva minute pentru inlocuirea bateriei consumate cu una incarcata. Bateria aflata pe echipament este fixata si asigurata cu un sistem care nu permite operarea utilajului daca bateria nu se afla in pozitie corecta.

Transpaletele 18EP si 15ES sunt modele pietonale. Una din caracteristicile principale este timona lunga care necesita un efort minim la virare; totodata aceasta protejeaza operatorul de accidente nedorite, mentinand o distanta suficienta fata de utilaj.


Un alt debut la IMHX este clasa de stivuitoare electrice tip Reach Truck din seria BRJ-9, cu operatorul asezat. Modelele disponibile au capacitati cuprinse intre 1400 – 2500 Kg si garanteaza o operare confortabila, productivitate sporita, mentenanta facila si siguranta pentru toti angajatii dumneavoastra.

Noul sistem de control al directiei cuplat la un servomotor de ultima generatie permit o virare exceptional de fina si precisa in spatiile inguste.

Panoul de comanda este dotat cu un monitor color inteligent (LCD - 3.5 inch), care permite operatorului sa controleze usor si eficient echipamentul. Acest monitor afiseaza informatii utile despre viteza, pozitia pedalei de acceleratie, unghiul de virare, directia de deplasare, nivelul de incarcare ala batreriei, contorul orar si modul de lucru. Operatorul poate selecta dintre aceste moduri pe cel mai potrivit pentru aplicatia curenta. Monitorul poate afisa si informatii de avertizare privind erori si defectiuni ale sistemului de operare, nivelul bateriei dar si alte functii care sa permita mentinerea utilajului in conditii optime de operare.

Optional, modelele din noua clasa de reach trucks Hyundai pot fi dotate cu sistem de cantarire a sarcinii, care este capabil sa masoare si inaltimea la care se afla ridicate furcile. Camere video ce pot fi montate pe furci sau pe caruciorul port-furci sunt de asemenea disponibile pentru a creste siguranta in exploatare mai ales la inaltimi mari de lucru.

Va invitam sa descoperiti mai multe detalii pe situl Hyundai - Aici

 

Pentru consiliere si ofertare va rugam sa ne scrieti la:


 

Vanzari & Inchirieri Echipamente

 • Stivuitoare noi&rulate
 • Echipamente intralogistica
 • Location Sos. Chitilei, nr. 90, Sector 1, Bucuresti, Cod Postal 012395
 • Phone (+4) 021 66 75 437
 • Phone (+4) 0727 777 644
 • FAX (+4) 021 66 75 447
 • Email office@coremo.ro

Service, Piese & Anvelope

 • Garantii echipamente livrate
 • Reparatii si mentenanta multibrand
 • Location Sos. Chitilei, nr. 90, Sector 1, Bucuresti, Cod Postal 012395
 • Phone (+4) 0727 777 643
 • Phone (+4) 0799 839 803
 • FAX (+4) 021 66 75 447
 • Email service@coremo.ro

Despre Noi

Coremo Servicii SRL este importator si distribuitor national pentru stivuitoare electrice, motostivuitoare GPL si DIESEL, stivuitoare/manipulatoare pentru containere si echipamente pentru depozite/intralogistica.

Termeni si conditii